Servicii

Oaspeţii pot servi masa în bufetul din cadrul ştrandului, aceştia pot alege dintr-o gamă variată de mâncăruri: preparate rotisate, cartofi prăjiţi, mici cu pâine şi muştar, pulpă de pui, hot dog, preparate la ceaun (bogrács).Bufetul este deschis în sezonul estival.

Bucătăria restaurantului este deschis tot anul în afara zilelor de 24-25 decembrie, și prima și a doua zi a Paștelui catolic.

De asemenea, oaspeţii pot servi o gamă variată de băuturi alcoolice şi non alcoolice: bere la sticlă sau la halbă, băuturi spirtoase, sucuri, cafea, etc.

Stăm la dispoziţia grupurilor, pe baza consultărilor prealabile, cu meniuri zilnice, putem asigura chiar şi 3 mese/zi: mic dejun 15 lei, prânz 23 lei, cină 17 lei. 

Pe teritoriul ştrandului oaspeţii dispun de posibilităţi de parcare şi de amplasare corturi, contra cost.

Pe lângă acestea, vizitatorii care doresc să petreacă una sau mai multe zile la ştrandul termal pot închiria camere cu 3 sau 4 paturi.

Pe raza ştrandului oaspeţii se pot bucura de acoperire wireless gratuită.

 

Strand

Adâncimea bazinului: 100 – 160 cm, respectiv 70 cm în bazinul pentru copii.

Temperatura apei: 36 – 40 Cº.

Apa termală

Apa termală prezintă interes terapeutic pentru cura externă în următoarele: afecțiuni reumatismale cronice degeneartive, afecțiuni reumatismale abarticulare și afecțiunile posstraumatice ale aparatului locomotor.

Cazare

Vizitatorii care doresc să petreacă una sau mai multe zile la ştrandul termal pot închiria camere cu 3 sau 4 paturi.

Masă

Bucătăria restaurantului este deschis tot anul în afara zilelor de 24-25 decembrie, și prima și a doua zi a Paștelui catolic.

Masaj

În zona de spa lucrează o maseuza. Efectul miraculos al masajului constă în relaxarea musculară. 

Sauna

Există o saună în zona de spa. Sauna are un efect de stimulare a imunității și de regenerare vasculară.