Contact

De la Oradea la Sânnicolau de Munte puteţi ajunge pe drumul principal Biharea Marghita, parcurgând localitatea Sălard după Fegernicu Nou trebuie să o luaţi în partea stângă către satul Ciuhoi, iar după Sâniob poate fi observat indicatorul care vă conduce către ştrand.

Din partea localităţii Săcueni, vă puteţi îndrepta către ştrand pe drumul 19B (care se îndreaptă către Marghita), însă înainte de benzinăria de la capătul oraşului trebuie să o luaţi la dreapta. După ce parcurgeţi localitatea Sânnicolau de Munte, trebuie să o luaţi la dreapta, către ştrand.

Din Ungaria puteţi ajunge la ştrand trecând vama de la Létavértes şi parcurgând oraşul Săcueni sau trecând pe la vama Nyírábrány pe ruta Valea lui Mihai – Săcueni.

De la Oradea zilnic (excepţie sâmbăta) se îndreaptă un microbuz de 19 persoane către Sânnicolau de Munte, microbuzul companiei Kaszonyi porneşte la ora 14:00 şi la ora 18:00 de la staţia de autobuz de lângă gara CFR. Microbuzul poate fi şi închiriat, pe lângă cursele zilnice, contactând compania pe următorul număr de telefon: 0761-228841.

Persoană de contact: portarul de serviciu
Număr de telefon: +40 770 904 263
Adrese de email: office@termalstrand.ro