Rezervări, regulament

Preţul camerelor: 150 lei/zi/cameră. Cei cazați în camere nu trebuie să plătească suplimentar pentru îmbăiere.

Prețul camerelor din Pensiune costă 140-330 în funcție de persoanele cazate. 

Pentru informaţii suplimentare şi pentru rezervări nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon +40 770 904 263 sau pe adresa de email office@termalstrand.ro. Puteți rezerva și plăti camerele și online pe pagina noastră de web. 

Regulament de utilizare cameră

 

 1. Camera poate fi ocupată de la ora 14.00 si trebuie eliberată până la ora 11.00 în ziua check-out-ului!
 2. Intenția de a pleca (check-out) târziu trebuie anunțată cu 12 ore înainte la recepție, unde se va stabili dacă acest lucru este posibil.
 3. Dacă nu există o nouă rezervare în camera  pentru ziua respectivă, taxa de plecare târzie este de 30% din prețul camerei până la ora 16.00, iar 50% din prețul camerei până la ora 20.00!
 4. În cazul în care oaspeții doresc să părăsească cazarea mai devreme, contrar rezervării convenite, aceștia sunt obligați să achite costul integral al serviciului, inclusiv perioada anulată.
 5. Vă rugăm să utilizați clădirile și echipamentele unității de cazare conform prevederilor, respectați regulile de prevenire a incendiilor și a accidentelor! Fumatul nu este permis în interior!
 6. Este interzisă aducerea și folosirea aparatelor electrice (filtru de cafea, fier de călcat, fierbător, calorifer etc.) în încăperi.
 7. Din motive de siguranță, este interzis să lăsați un copil sub 10 ani în cameră și în alte zone ale ștrandului fără supravegherea părintească sau a unui adult!
 8. Oaspeții sunt răspunzători financiar pentru daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare a unității de cazare sau încălcarea regulamentului !
 9. Vă rugăm să păstrați liniștea între orele 23:00 și 07:00! Proprietarul nu este responsabil pentru eventualele neînțelegeri între oaspeți, dar va lua măsurile necesare pentru menținerea ordinii și asigurarea siguranței oaspeților în cadrul unității de cazare în conformitate cu cerințele legale!
 10. Proprietarul nu asumă responsabilitate pentru obiectele de valoare personale     aduse în proprietate (de exemplu: bijuterii). Oaspetele este obligat să aibă grijă de lucrurile personale și de valoare, dacă le lasă în cameră sau în interiorul spa, acesta va fi răspunzător de eventuala dispariție a acestora. Această responsabilitate nu revine proprietarului! Dacă părăsiți cazarea, este obligatoriu să închideți ușa și să închideți ferestrele. Dacă pierdeți cheia, vă vom percepe o suprataxă de 50 RON!
 11. Nu este permisă mutarea mobilierului în interiorul unei încăperi sau dintr-o cameră în alta sau îndepărtarea echipamentelor de interior, a prosoapelor sau a păturii.
 12. Persoanele care comit o infracțiune sau vătămare intenționată, pun în pericol integritatea fizică a lor sau a altora, sau tulbură liniștea oaspeților care doresc să se odihnească între orele 23:00 și 07:00 pot fi excluse din cazare. Proprietarul are dreptul de a îndepărta oaspeții de la cazare dacă nu respectă regulamentul!

Numărul de telefon al recepției este +40 770 904 263. Programare cu maseurul se face la +40 770 134 936 sau personal la camera de lângă recepție. Rezidenții pensiunii pot folosi sauna timp de 30 de minute pe zi, în funcție de disponibilitate. Programările se fac la poartă. Locuitorii camerei pot să facă saună în același timp, pentru intrări separate se plătesc taxe suplimentare.

Le dorim tuturor dragilor noștri oaspeți odihnă plăcută  și un  sejur minunat!