Szobafoglalás, szabályzat

A szobák alapból háromágyasak, de pótmatrac igényelhető, illetve hozott gumimatracon, izolíron további két személy kényelmesen elalszik. Az ágyakhoz nyilván ágynemű is jár, mint ahogy az a fotókon is látszik, ezt azért kell kihangsúlyozzuk, mert sokak számára ez nem természetes. A szobák téliesítettek és a közös használatban levő helyiségek is fűtöttek.

  1. Minden szoba tévé készülékkel van ellátva. A strand területén ingyenes WIFI lefedettség van.

A szobák ára 150 lej/nap. A szobabérlés árában benne foglaltatik a fürdőzés díja is.

Az új panzióban a háromágyas szobák ára 250-300 lej/nap. Az itteni szobaárban benne van a reggeli és a törölközőhasználat is. A négy férőhelyes új földszintes szobák/faházak ára: 250-330 lej/nap.

A háromágyas lakókocsi bérleti díja: 120 /nap.

A négyágyas lakókocsik bérleti díja: 150/nap.

Érdeklődni illetve szobát foglalni a +40 770 904 263 telefonszámon, illetve az office@termalstrand.ro email címen lehet, vagy honlapunkon a “Foglalás” menüpont alatt.

Két szobánál több foglalása esetén igényt tartunk 25%-os előleg befizetésére. Előleget személyesen a fürdőn vagy postai úton (417441 Sannicolau de Munte nr. 33 jud. Bihor) vagy banki átutalással fogadunk el a RO13CECEBH3630RON0675380 számlaszámra. A számlatulajdonos a fürdőt működtető Hegyközszentmiklósi Református Egyházközség. Amennyiben online foglal a teljes bérleti díjat kell előre kifizetnie. 

  • Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a foglalás a visszaigazoló levélben meghatározott előleg beérkezésének napjától válik érvényessé. Előleget nem áll módunkban visszafizetni! 15 nappal az érkezés előtti, írásbeli lemondás esetén a befizetett foglaló egy későbbi foglalásnál felhasználható!
  • Lemondási feltételek:

Lemondás ideje:                                                           Kötbér mértéke:

15 nappal az érkezés előtt                                                    0 %

8-14 nappal az érkezés előtt                                              25 %

7 -3 nappal az érkezés előtt                                               50 %

48 órán belüli lemondás                                                     75 %

Helyszínen történő rövidítés                                            100 %

 

Az előleg befizetésével a vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte és azokat elfogadja!

 

Szoba használati rendszabályzat:

A szobát 14.00 órától lehet elfoglalni, és a kijelentkezés napján legkésőbb 11.00 óráig át kell adni!

 A kései távozás szándékát 12 órával előtte be kell jelenteni a recepciónál, ahol megállapítják, hogy ez lehetséges-e.

Amennyiben aznapra nincs új foglalás a szobában, akkor 16.00 óráig a késői távozás díja a szoba árának 30%-a, 20.00 óráig a szoba árának 50 %-a!

Abban az esetben, ha a vendégek az egyeztetett foglalással ellentétben hamarabb szeretnének a szálláshelyről távozni, kötelesek a szolgáltatás teljes költségét megfizetni, beleértve a lemondott időszakot is.

Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és balesetvédelmi szabályokat betartani! A dohányzás tilos a belső terekben!

Tilos a szobákba bevinni és használni elektromos készülékeket (kávéfőző, vasaló, vízmelegítő, hősugárzó stb.)

Biztonsági okok miatt a 10 év alatti gyermeket tilos a szobában és a teljes objektum más területen szülői-gondozói felügyelet nélkül hagyni!

A szálláshely nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak!

Kérjük a csendet megőrizni 23:00 – 7:00 óra között! A szállásadó nem felel a vendégek közötti esetleges nézeteltérésekért, konfliktusokért, de a törvényes előírások értelmében megteszi a szükséges intézkedéseket a rend fenntartása és a vendégek biztonsága érdekében az elszállásolási intézmény területén belül!

A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer), felelősséget nem vállal a szálláshely. A vendég köteles vigyázni a személyes dolgaira és értékeire, ha a szálláshelyen vagy a fürdő belterületén hagyja azokat, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli! Amennyiben elhagyja a szállást, kötelező bezárni az ajtót és becsukni az ablakokat. A kulcs elvesztése esetén 50 lejes felárat számítunk fel!

 Nem megengedett a bútort áthelyezni szobán belül, vagy az egyik helységből a másikba, esetleg kivinni a benti felszereléseket, törölközőt vagy takarót.

 A szállásról kizárhatóak azon személyek, akik bűncselekményt vagy szándékos rongálást követnek el, a saját maguk vagy mások testi épségét veszélyeztetik, avagy  23:00 és 7:00 óra között pihenni vágyó vendégek nyugalmát zavarják. A tulajdonos jogában áll eltanácsolni a szálláshelyről a vendéget, ha nem tartja be a házirendet!

A porta hívószáma +40 770 904 263. Időpontegyeztetés a masszőrrel a +40 770 134 936 számon, vagy személyesen a porta mellett levő helyiségben. A szoba árában a bentlakók napi 30 percet igénybe vehetik a szaunát a szabad kapacitás függvényében. Időpontot foglalni a fürdő portáján lehet. A szoba lakói egyszerre, egy időpontban szaunázhatnak, további időpontokért külön díj fizetendő a portán.