Kapcsolat

Hegyközszentmiklós Nagyvárad irányából a Bihar – Margitta (19E) főúton közelíthető meg: Szalárdot elhagyva kell balra fordulni Berettyócsohaj (Ciuhoi) irányába és Szentjobb (Saniob) után Hegyközszentmiklós határában már látható a strand felé irányító tábla. Nagyvárad felől lehet a Bihar-Diószeg-Nagykágya útvonalon is jönni és Kágyán a kanyarban az iskola előtt jobbra fordulva az új aszfaltút egyenesen a szentmiklósi strandig vezet. A letérőtől ez csupán négy kilométerre van.

Székelyhíd irányából a 19B főúton (amelyik Margitta felé vezet) a városvégi benzinkút előtt kell jobbra térni, és Szentmiklóson áthaladva a település végénél kell jobbra fordulni a strand felé.

A fürdő Magyarország felől a Létavértesi határátkelőn keresztül Székelyhídon áthaladva közelíthető meg, illetve a Nyírábrányi határátkelőn át Mihályfalva-Székelyhíd útvonalon.

Nagyváradról minden nap (szombat kivételével) 19 személyes mikrobuszjárat indul Szentmiklós felé, a busz 10:20, 14:00 és 18:00 órakor indul a vasútállomás melletti buszpályaudvarról. Autóbuszt bérelni is lehet, a menetrendszerű járatokon túl, a következő telefonszámon: 0761-228841.

Kapcsolattartó: az ügyeletes portás
Telefonszám: +40-770 904 263
Email-cím: office@termalstrand.ro