Hírek

Hűsítő italok és ínycsiklandó ételek a Szentmiklósi strandon!

Vendégeink rostonsültekkel, bográcsgulyással és egyéb ínyencségekkel csillapíthatják éhségüket, illetve hűtött italok gazdag választékával olthatják szomjukat. Kínálatunkban fagylaltok, édességek, sós- és édes rágcsálnivalók bő választéka kapható. Vásárolni lehet még: úszógumit, vízipisztolyt, napozókrémet, sampont és tusfürdőt.

Ásványvízzé minősítették termálvizünket!

Az Országos Balneológiai Intézet jelentése megtekinthető a Galériánkban.

Lakókocsik bérelhetők

2012 júliusától három lakókocsi is bérelhető. A lakókocsik közül kettő négy, egy pedig háromszemélyes. Kényelmes ágyakkal, szekrényekkel, polcokkal és hűtőszekrényekkel felszereltek, árnyas, csendes helyen vannak leparkolva a főépület mögött.

Bővült a szálláskapacitás

2014 júliusától akár egy 60-70 fős csoport elszállásolását és étkeztetését is meg tudjuk oldani. Egyrészt a meglévő vendégszobáinkban, lakókocsiinkban, másrészt a fürdőtől csupán 100 méterre levő vendégházban, ahol két szárnyban négy-négy vendégszoba várja a pihenni vágyókat. A régi szárnyban két szobához tartozik egy zuhanyzós illemhely és két szobában hat-hat fekvőhely van, valamit a másik két szobában négy-négy fekhely van, emeletes ágyakban. Az új szárnyban négy négyágyas vendégszoba van, ahol a fekhelyek száma pótmatracokkal bővíthető. Az udvaron új vizesblokk épült, zuhanyzókkal és toalettekkel. A vendégházban is van WIFI internetelérés. A panzióban jelenleg tíz darab összkomfortos szobában lehet három vagy akár négy személyt is elszállásolni.

A medence befedése

2013 decemberében 3.-a és 13.-a között a medencénket befedtük. A tető nyáron is fönt marad, így könnyebb lesz tisztán tartani a vizet, csupán az oldalfalak lesznek leszerelve. Immár télen is komfortosabb körülmények között várjuk a fürdőzni vágyókat a megszokott mindennapos nyitva-tartás mellett.

Elkészült az új medencénk

2022. július 30-án átadtuk a félolimpiai méretű (10×25 m) hidegvizes úszómedencénket. A vízmélység csupán 1,4 méter, hogy az úszni nem tudó vendégeink is felfrissülhessenek a forró nyári napokon. Igény szerint edzőtáborok esetén is használható, az automata szűrő- és vízforgató rendszert a legmodernebb gépekkel szereltük fel!