Szolgáltatások

ÉtkezésItalok

Étkezni a fürdő területén található panzióban lehet, vendégeink ételek széles körű választékából válogathatnak: előételek, levesek, főételek és desszertek és pizzák.  Az étterem egész évben nyitva van, kivéve december 24-25-én.

Az étteremben ugyanakkor hűtött italok gazdag választéka várja vásárlóinkat: csapolt és üveges sörök, fehér- és vörösborok, rozék, tömény italok, üdítők, fagylaltok, rágcsálnivalók és kávé alapú készítmények.

Csoportok esetében előzetes egyeztetés alapján napi menüvel szolgálhatunk, akár háromszori étkezést is tudunk biztosítani. Húsz fő feletti gyermekcsoportnak 50%-os kedvezményt adunk a belépődíjból és a sátorozási díjból.

Egy napi menü ára: reggeli 8 lej, ebéd 16 lej, vacsora 10 lej.

Parkolási lehetőségSátorozás

A fürdő területén parkolási és sátorozási lehetőséget áll a fürdőzők rendelkezésére, térítés ellenében.

Szállás

A sátorozási ás kempingezési lehetőség mellett, vendégeink két- és  háromágyas szobákban pihenhetik ki fáradalmaikat, illetve három- és négyágyas lakókocsik is bérelhetők. A fürdő közvetlen közelében bérelhető tíz-húszfős vendégházak is vannak, kérésre közvetítünk és így nagyobb csoportok elszállásolását is meg tudjuk oldani.

Wireless internet TV

A strand területén ingyenes WIFI lefedettség van, ugyanakkor vendégeink egy nagy központi tévén követhetik a világ és a média eseményeit.

A fürdővendégeink számára borkóstolókat tudunk szervezni akár a helyi pincesoron (több mint száz gazda termel bort és mindenkinek külön pincéje van), akár  a közeli Szentjobbon, vagy Hegyközszentimrén. Kérésre a fuvart lószekérrel is meg tudjuk oldani (30 lej egy odavissza út 15-20 személynek a helyi pincesorra) a bor pedig helyben vásárolva 7 lejbe kerül literenként.