Szolgáltatások

ÉtkezésItalok

Étkezni a fürdő területén található falatozóban lehet, vendégeink ételek széles körű választékából válogathatnak: frissensültek, hasábburgonya, „miccs” (csórékolbász) kenyérrel és mustárral, csirkecomb, Gordon Bleu, sült kolbász, pizzaszelet, hotdog, melegszendvics és bográcsos. A falatozó október 1. és május 1. között csak csoportok és rendezvények számára nyit ki.

A büfében ugyanakkor hűtött italok gazdag választéka várja vásárlóinkat: csapolt és üveges sörök, fehér- és vörösborok, rozék, tömény italok, üdítők, fagylaltok, rágcsálnivalók és kávé alapú készítmények.

Csoportok esetében előzetes egyeztetés alapján napi menüvel szolgálhatunk, akár háromszori étkezést is tudunk biztosítani. Húsz fő feletti gyermekcsoportnak 50%-os kedvezményt adunk a belépődíjból és a sátorozási díjból.

Egy napi menü ára: reggeli 7 lej, ebéd 14 lej, vacsora 9 lej.

Parkolási lehetőségSátorozás

A fürdő területén parkolási és sátorozási lehetőséget áll a fürdőzők rendelkezésére, térítés ellenében.

Szállás

A sátorozási ás kempingezési lehetőség mellett, vendégeink háromágyas szobákban pihenhetik ki fáradalmaikat, illetve három- és négyágyas lakókocsik is bérelhetők. A fürdő közvetlen közelében bérelhető tíz-húszfős vendégházak is vannak, kérésre közvetítünk és így nagyobb csoportok elszállásolását is meg tudjuk oldani.

Wireless internet TV

A strand területén ingyenes WIFI lefedettség van, ugyanakkor vendégeink egy nagy központi tévén követhetik a világ és a média eseményeit.

A fürdővendégeink számára borkóstolókat tudunk szervezni akár a helyi pincesoron (több mint száz gazda termel bort és mindenkinek külön pincéje van), akár  a közeli Szentjobbon, vagy Hegyközszentimrén. Kérésre a fuvart lószekérrel is meg tudjuk oldani (30 lej egy odavissza út 15-20 személynek a helyi pincesorra) a bor pedig helyben vásárolva 6 lejbe kerül literenként.