Prezentare

Apa termală de 60-65 grade Celsius a fost găsită în anii ’70 în timp ce se căuta petrol în zonă, în urma acestei descoperiri a fost construită ştrandul termal de la Sânnicolau de Munte. Ştrandul se situează la aproximativ 500 de metri de izvorul termal.

Ştrandul termal se situează într-o ambianţă plăcută, liniştită şi pitorească, este înconjurat de arbori. Acesta îşi deschide porţile în fiecare an de 1 mai pentru sezonul estival și de ștrand, dar în rest de anul 2011 este deschis și în timpul iernii, adica tot anul.

Vizitatorii noştri se pot bucura de o gamă variată de servicii: masă, cazare, camping, parcare, etc.

Ştiri

Acoperirea bazinului

Între 3 si 13 decembrie bazinul ștrandului a fost acoperit. Acoperișul va rămâne sus și pe timpul verii, numai părțile laterale vor fi demontate. Vă așteptăm și în sezonul rece la o baie fierbinte, acum în condiții mai confortabile.

Bilete de faianță

După propunera a câtorva clienți fideli am început o campanie pentru vânzarea biletelor de faianță.

Scopul: faianțarea bazinului din beton.

Numele donatorilor vor fi trecute pe o listă, pe care-l vom actualiza și pe siteul nostru web si pe Facebook. Când prețul lucrărilor s-au adunat încheiem lista și numele donatorilor vor fi expuse pe o placă memorială lângă bazin.

Prețul unui bilet de faianță este: 5 lei. Banii vom încasa în sume de câte 100 de lei ca și donație pentu a evita impozitarea sumelor. Campanie pornește pe 02.05.2013.

Donațiile se pot plăti la administratorul strandului, Bede Zoltán, la poartă.

Donațiile se poate vira și în conturile de mai jos cu mențiunea „Bilet de faianță”:                   RO85CECEBH36C1EUR0678137   sau

RO13CECEBH3630RON0675380.

Deținatorul conturilor este Parohia Reformată din Sânnicolau de Munte, fiind administratorul și proprietarul ștrandului.

Donațiile generoase mulțumim anticipat!

 

Apa noastră a fost clasificat drept apă minerală

Raportul Institutului Național de Recuperare, Medicină fizică și Balneoclimatologie se poate vizualiza în Galerie.

Abonament

Din luna mai 2012 oferim abonament pentru 30 de zile la prețul de 85 lei/adulți și 45 lei/copii sub 14 ani.

Băuturi răcoritoare şi mâncăruri delicioase la Ştrandul Termal Sânnicolau de Munte!

Într-o zi călduroasă de vară, oaspeţii noştri îşi pot potoli foamea cu o gamă variată de preparate rotisate, preparate la ceaun şi alte delicatese, iar setea cu o gamă largă de băuturi alcoolice şi non alcoolice scoase direct de la refrigerator.