The Spa from Sannicolau de Munte

We can offer to You wellness services in our medical termal pool. We also have a children’s pool.

 

General services: WiFi, Internet, Personal parking area, Bar, Barbecue possibility, Cooking in cauldron available

Rooms, services: We offering 12 tasfefully furnished, nice rooms for those looking for a place to stay at in Sânnicolau de Munte.
There is a parking space available on the spot, so in case you are arriving by car, you will be free to leave it there. Refreshing wellness services will be available on the spot, for the details please check the information sheet.
If you have a suitable portable device, you can connect to the Internet via a wireless network (WiFi) available at the holiday chalet.

The prices: Entrance in spa: 10 RON, Accomodation: 20-26 RON/pers./24 hours


Discounts, payment: When paying your room, you may choose from the following payment methods: cash, bank transfer.

Arrival, opening hours: The earliest check-in time is 14:00, the latest check-out time is 10:00. The colleagues at the reception are at your service 24 hours a day.
The personnel  can speak in English, Hungarian, Romanian with you.

Contact: Tel. +40770904263

email: office@termalstrand.ro

 

 

Mail Sent.

Hírek

Elkészült az új medencénk

2022. július 30-án átadtuk a félolimpiai méretű (10×25 m) hidegvizes úszómedencénket. A vízmélység csupán 1,4 méter, hogy az úszni nem tudó vendégeink is felfrissülhessenek a forró nyári napokon. Igény szerint edzőtáborok esetén is használható, az automata szűrő- és vízforgató rendszert a legmodernebb gépekkel szereltük fel!

A medence befedése

2013 decemberében 3.-a és 13.-a között a medencénket befedtük. A tető nyáron is fönt marad, így könnyebb lesz tisztán tartani a vizet, csupán az oldalfalak lesznek leszerelve. Immár télen is komfortosabb körülmények között várjuk a fürdőzni vágyókat a megszokott mindennapos nyitva-tartás mellett.

Bővült a szálláskapacitás

2014 júliusától akár egy 60-70 fős csoport elszállásolását és étkeztetését is meg tudjuk oldani. Egyrészt a meglévő vendégszobáinkban, lakókocsiinkban, másrészt a fürdőtől csupán 100 méterre levő vendégházban, ahol két szárnyban négy-négy vendégszoba várja a pihenni vágyókat. A régi szárnyban  két szobához tartozik egy zuhanyzós illemhely és két szobában hat-hat fekvőhely van, valamit a másik két szobában négy-négy fekhely van, emeletes ágyakban. Az új szárnyban négy négyágyas vendégszoba van, ahol a fekhelyek száma pótmatracokkal bővíthető. Az udvaron új vizesblokk épült, zuhanyzókkal és toalettekkel. A vendégházban is van WIFI internetelérés.

Lakókocsik bérelhetők

2012 júliusától három lakókocsi is bérelhető. A lakókocsik közül kettő négy, egy pedig háromszemélyes. Kényelmes ágyakkal, szekrényekkel, polcokkal és hűtőszekrényekkel felszereltek, árnyas, csendes helyen vannak leparkolva a főépület mögött.

Ásványvízzé minősítették termálvizünket!

Az Országos Balneológiai Intézet jelentése megtekinthető a Galériánkban.

Figyelmeztetés

Kérjük, hogyha emailt írnak nekünk, akkor a saját postafiókjukból írjanak, hogy tudjunk visszaválaszolni. Elérhetőség megadása nélkül a közvetlen üzenetekre nem tudunk választ adni.

Hűsítő italok és ínycsiklandó ételek a Szentmiklósi strandon!

Vendégeink rostonsültekkel, bográcsgulyással és egyéb ínyencségekkel csillapíthatják éhségüket, illetve hűtött italok gazdag választékával olthatják szomjukat. Kínálatunkban fagylaltok, édességek, sós- és édes rágcsálnivalók bő választéka kapható. Vásárolni lehet még: úszógumit, vízipisztolyt, napozókrémet, sampont és tusfürdőt.